2009. május 1., péntek

Napi horoszkóp, heti horoszkóp, éves horoszkóp - mire is jó az asztrológia?


Kos 2010 éves horoszkóp


Sok új kihívásra és élményre számíthatsz ebben az évben. Már januárban komoly változások várhatók, talán új munkahelyed lesz, vagy egy izgalmas és kihívással teli feladatkörrel bíznak meg, esetleg magánéletedben várható jelentős változás. Fordíts külön figyelmet a magánéletedre és ha szükséges, akkor vedd át a kezdeményezést. Arra mindenképpen figyelned kell, hogy ne dönts fontos kérdésekben azonnal még akkor sem, ha biztos vagy a válaszban, mert néhány, egyelőre ismeretlen körülmény miatt később még megütheted a bokádat. Hajlamos lehetsz elkapni néhány fertőzést, ezért fokozottan figyelj a gyakori kézmosásra.
A tavasz viszonylagos nyugalomban fog telni, bár néha úgy érezheted, hogy mindenki jobban tudja nálad, hogy mit kell csinálni. Hallgasd meg a jótanácsokat, mert hasznos információk birtokába juthatsz általuk. Néhány romantikus napot is tartogat számodra a sorsod, amely akkor is örömmel tölt el, ha nem hordozza magában a beteljesülést. A munkahelyi kapcsolataidon sikerül javítanod, még az is lehet, hogy egy életreszóló barátság alapjainak ágyazhatsz meg.
Nyárra mindenképpen tervezz be pihenést, mert szervezeted addigra teljesen ki fog merülni. Ha nem engedheted meg magadnak, hogy hosszabb és távolibb úticélt válassz, akkor néhány wellness hétvége, vagy pár napos kirándulás is csodákat tehet. A szabadságod nagy részét mindenesetre most vedd ki. A szerelem fokozott szerephez juthat ezekben a hónapokban és csak rajtad áll, mi lesz később belőle.
Az anyagi helyzetedben csak az év második felére várható némi javulás, addig ki kell tartanod és esetlegesen plusz munkákat is bevállalnod, hogy zökkenőmentesen evezhess át nyugodtabb vizekre. Az ősz elején érdemes lehet egy újabb vállalkozásba belevágni, mert ha nem is komoly, mindenesetre kielégítő sikerek várhatók. A közlekedésben legyél nagyon óvatos, mert nő számodra a balesetveszélyes helyzetek száma.
Az őszi és téli időszakban koncentrálj arra, hogy megtaláld az egyensúlyt a magánéleted és a munka között és keress rá alkalmat, hogy főnököddel elbeszélgess szakmai előmeneteledről. Próbáld megtartani az optimista éned, ezzel sok új barátságra tehetsz szert. Az ünnepeket inkább töltsd otthon, mert egyébként váratlan akadályok gördülhetnek eléd. Ha mégis az utazás mellett döntesz, magabiztosságodnak és a benned rejlő energiáknak köszönhetően végül túljutsz a nehézségeken.

Bika 2010 éves horoszkóp


Bár év elején a karrieredben nem várható komolyabb javulás, de pénzügyeid, ha lassan is, de rendeződni látszanak. Most van itt az ideje, hogy beiratkozz néhány tanfolyamra, mert a megszerzett ismeretek később még igencsak a hasznodra lehetnek. A tartós kapcsolatoknak kedvezni fog ez az időszak, bár komoly változásokon megy majd keresztül a partnered, ami jelentős hatással lehet további életetekre. Amennyiben még az igazit keresed, néhány hónap alatt jelentősen átértékelheted, hogy mit vársz el attól, akivel össze kívánod kötni az életed. Kommunikációs képességeidnek nagy hasznát veheted ebben.
A tavasz elején már nyilvánvalóvá válik számodra az, hogy míg az előző év a régebbi tervek beérésének ideje volt, addig 2010-ben egy egészen más utakra is léphetsz, mint azt korábban elképzelted. Tavasszal azonban mindez még csak nyomokban lelhető fel, ezért érdemes időt hagynod arra, hogy elképzeléseid határozott körvonalakat öltsenek. Nyugodtan várakozhatsz, el fog jönni a te időd is.
Párkapcsolati téren a nyár fog igen kedvezően alakulni, ami akár egy régi szerelem újraindítását is jelentheti, de lehet, hogy csak meglévő kapcsolatodban fedezel fel eddig teljesen szokatlan, de igencsak kedvező változásokat. A magányos bikákra számtalan kaland vár ezekben a hónapokban, amelyek közül az egyik határozottan túlmutathat a nyári flörtök irányán. Pénzügyeidben is várható némi fellendülés, de még mielőtt nagy költekezésekbe kezdenél, inkább figyelj arra, hogy tegyél félre is, mert később szűkösebb időszakok jöhetnek még.
Az ősz folyamán több üzleti lehetőség is megcsillan előtted és csak rajtad áll, hogy ezek közül melyiknek adsz szabad jelzést. Korábbi terveid mostanra kapnak zöld utat, de körültekintően válaszd meg, hogy melyik vonalon indulsz el, mert nem biztos, hogy a könnyebbnek tűnő lesz a gyorsabb is. Családon belül kisebb fennakadások várhatók, néhány vita és némi puskapor szag érződhet a levegőben. Sajnos nem fogsz tudni távol maradni tőle, de azért igyekezz a lehető legkevesebbet részt venni az eseményekben.
A tél már egyre kevésbé a tervezgetésről, inkább a végrehajtásról fog szólni, ami a körülményeket tekintve meglehetősen időigényesnek ígérkezik. Érdemes azonban most rászánni az energiákat, mert ezzel a jövődre nézve komoly alapokat fektethetsz le. Használd ki a kínálkozó előnyöket, és ezzel megszilárdíthatod anyagi boldogulásod lehetőségeit.

Ikrek 2010 éves horoszkóp


Az év első hónapjaiban karriered előremozdulása várható és üzleti ügyekben több siker is a láthatáron van. A pénzügyek most is előtérbe kerülnek, de ha a fontos feladataidra koncentrálsz, gyorsan túl tudsz jutni a nehézségeken. Akár üzleti-, akár magánéleti partneredre számíthatsz ebben az időszakban és a szoros együttműködés, valamint a harmonikus kapcsolat látványos sikereket hozhat.
Tavasszal aztán egy kisebb cselhez leszel kénytelen folyamodni, de ez esetben a cél szentesíteni fogja az eszközt, főleg, hogy egy kis ferdítéssel még senkinek nem okozol kárt, a magad ügyét azonban előrébb tudod majd mozdítani. Egy ezidáig mellékesen folytatott tevékenységed váratlan anyagi sikerekkel kecsegtet, csak arra kell figyelned, ha már a megfelelő helyen és időben vagy, hogy el ne szalaszd a kínálkozó alkalmat. Vigyázz azonban azzal, hogy határidős munkáiddal ne ess késedelembe, mert ezzel magadra haragíthatod azokat, akiktől anyagi biztonságod függ. Szerelmi életedre is hatással lesz ez az évszak, váratlan és meglepő fordulatokra számíthatsz.
Nyáron a csapatmunka ragadja magához a munkáddal kapcsolatos gyeplőt, vagyis csak úgy tudsz előrébb jutni, ha hajlandó vagy elfogadni mások segítségét és bevonni őket a mindennapi tevékenységedbe. Egyedül ugyanis jóval lassabban érheted el a kitűzött céljaidat és nem mellesleg a közös munka gyorsabb anyagi sikereket is hozhat. Ha mindennek feltétele egy közös vállalkozás, ne félj abba sem belevágni. Természetesen azért maradj körültekintő és óvatos, nehogy túl sokat engedj át azoknak, akik csak a segítő szerepét látják el a feladatokban. Szakíts időt nyáron a pihenésre is, mert ettől egészségi állapotod is nagyban függhet, ugyanis ha nem pihensz, teljesen kimerítheted fizikai és szellemi tartalékaidat, amelyre pedig igencsak szükséged van.
Ősszel egy kisebb flörtre számíthatsz, de a dolognak aztán nem lesz hatása további életedre, mindenesetre kellemes emlékekkel távozhatsz a helyszínről. Párkapcsolati téren megpróbálod megőrizni a függetlenségedet, ezért csak olyan társsal lehetsz boldog, aki nem próbál meg téged gúzsba kötni. Egy barátod miatt váratlan és kellemetlen helyzetben találhatod magad, de végül sikeresen kivágod magad a jeles helyzetből úgy, hogy a kecske is megmarad és a káposzta is jól lakik.
A téli időszakban kicsit többet költhetsz arra akit vagy amit fontosnak vélsz, de ez esetben is érdemes lesz mértékletességet tartanod, nem az anyagi javak mennyisége határozza meg a boldogságodat. Érdemes lesz külön figyelmet szentelned az egészségednek, ezért menj el szűrővizsgálatokra, figyelj jobban étkezési szokásaidra és vigyázz, nehogy baleset érjen munkába menet vagy jövet. Ha mindezekre odafigyelsz, békés és nyugodt év végében lehet részed.

Rák 2010 éves horoszkóp


A körülmények gyors változásának köszönhetően igazán izgalmas évre számíthatsz. Sok esetben lesz szükséged a szerencsére, amely legtöbbször nem is fog cserbenhagyni, feltéve, ha nem csak rá támaszkodsz. Mivel sokszor hallgatsz érzelmeidre ezért fog téged különösen rosszul érinteni, ha szerelmi ügyeid nem pontosan a te elképzeléseid szerint alakulnak. Jó és rossz meglepetések egyaránt várhatók, de a dolgok olyan gyorsan történnek majd, hogy egyikkel sem fogsz tudni sokat foglalkozni.
Az év elején szinte még semmi sem mutatja a gyors változást, különösen a január telik számodra meglehetősen lassan. Ennek ellenére ne zárkózz magadba, mert ezáltal elszalaszthatod magad mellett a lehetőségeidet is. Kerüld a családi vitákat, most még nem találsz rájuk megoldást, a megegyezés csak később várható. Foglalkozz kicsit magaddal és ne hagyd, hogy mások túlságosan a fejedre nőjenek. Te is megérdemelsz egy kis időt.
Tavasszal néhány kellemes meglepetés vár rád egy közeli családtagoddal kapcsolatban, amely hosszú időre fel fog tölteni téged energiákkal, amire igazán szükséged is lesz. Egészségi téren ugyanis kisebb problémák várhatók, de ha idejében orvoshoz fordulsz velük és nem intézed el az egész ügyet egy vállrándítással, komoly betegségtől kímélheted meg magad.
Nyáron pénzügyeid nem feltétlenül alakulnak úgy, ahogy azt te elképzelted, ami átgondolásra fog késztetni bevételeidet és kiadásaidat illetően. Talán még a nyári utazásod is visszamondhatod, vagy közelebbi, olcsóbb úticélt választhatsz. Nyár elején kerüld a rokonokkal vagy barátokkal történő konfliktust, mert később szükséged lehet a segítségükre. Ne barkácsolj semmit otthon, inkább bízd egy szakemberre, mert most balul sülhetnek el a dolgok.
Ősszel komoly féltékenységi jelenetekre számíthatsz és végre el kell döntened, hogy valójában mit is akarsz. Ne söpörd a dolgokat a szőnyeg alá, mert már régóta halogatott döntést hozhatsz most meg, ami után megkönnyebbülést és felszabadultságot érzel majd. Ne bánd, hogy eddig halogattad a dolgot, neked ennyi időre volt szükséged ahhoz, hogy beérjenek a gondolataid és a tettek mezejére lépj. Ha ezt megtetted, merülj nyakig a munkában, mert a többletfeladatok most többletpénzzel is járnak. Ez pedig nagyon rád fog most férni.
Tél elején a munkahelyi és a családi ügyeid jelentenek majd kihívást számodra, de jó hír, hogy szerelmi életed hangsúlyosan alakul majd, csak vigyázz, hogy néha a másiknak is legyen igaza. Egy különleges esemény is a láthatáron van, de ne sürgess semmit, csak hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.

Oroszlán 2010 éves horoszkóp


Megnyugodhatsz, hátradőlhetsz. Kisebb fennakadásokkal bár, de ez az év számodra a növekedésről és a fejlődésről fog szólni, persze azért figyelj arra, hogy ne menj el a lehetőségeid mellett. Bár nem lelkesedsz különösebben a változásokért, azért alkalmazkodóképességedre sokszor szükséged lehet.
Szerelmi életedet tekintve meghatározó év áll előtted, ha nem vagy még párkapcsolatban most lehetőséged nyílik egy hosszútávú kapcsolat kialakítására. Bár a párkapcsolatban élők januárban számíthatnak néhány kiélezettebb helyzetre, a meglévő kapcsolatodat ennek ellenére is véglegesítheted, vagy elmélyítheted a köztetek lévő kötődést. Bárhogy is állsz a szerelem terén, sok romantikus randevú és izgalmas, változatos kikapcsolódási lehetőséged lesz partnereddel 2010-ben.
Az év elején fordíts külön figyelmet arra, hogy anyagi helyzetedet megerősítsd és törekedj arra, hogy javítsd a munkahelyi együttműködést. Ne vállalj különösebb kockázatot és a vásárlásaidat is fogd vissza, mert a pénzre év közben még szükséged lesz.
A tavasz elején karriered új fordulatot vehet és ha eléggé nyitott szemmel és füllel jársz, nagyot ugorhatsz a ranglétrán, vagy egy új munkahely személyében az eddigieknél változatosabb és anyagilag jóval jövedelmezőbb esélyre tehetsz szert. Számíthatsz mások elismerésére, ha hagyod kreativitásod kibontakozni és ez feletteseidnek sem fogja elkerülni a figyelmét. Próbálj mértéket tartani az evés-ivás területén, mert ezekben a hónapokban könnyebben ugranak rád a kilók, mint az év többi szakában.
Nyáron hajlamos lehetsz kicsit tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takaród ér, feltéve, ha kikapcsolódásról, pihenésről, vagy egyéb szórakozásról van szó, épp ezért jobban teszed, ha hideg fejjel tervezed meg a pénzügyeidet és számot vetsz azzal, hogy mit engedhetsz meg és mit nem magadnak. Találd meg azokat az ügyeket, amelyben barátaidat is tudod támogatni és te is jól jársz. Ezzel több legyet is üthetsz egy csapásra. Vegyél részt sok társasági eseményen, mert értékes ismeretségekre tehetsz szert.
Ősszel fordulj az otthonod felé és próbálj meg értéknövelő beruházásokat csinálni, mert ez a legkedvezőbb időszak, hogy belevágj ilyesmibe. Néhány kihagyhatatlan ajánlat is kopogtathat majd ajtódon, rajtad áll csak, hogy melyiket választod közülük. A munkában lehetőséged lesz az önmegvalósításra is, amellyel karriered is kiteljesedhet.
Télen kerüld az extrém változatosságot, mert rossz hatással lehet a nyugalmadra. Egészséged érdekében tedd meg a megfelelő megelőző lépéseket, hogy az ünnepeket aztán felhőtlen nyugalomban és lakásod békés szigetén tudd megélni.

Szűz 2010 éves horoszkóp


2010-ben a munkádban várnak rád izgalmak, amelyek közül jó és rossz egyaránt lesz. Egy biztos: unatkozni azt nem fogsz. A legpozitívabb változások nyár végén és ősz elején várhatók, amelyek akár hosszú távon is meghatározhatják munkahelyedhez fűződő viszonyodat.
Ha tavaly sikerült némi tartalékot felhalmoznod, annak az év elején komoly hasznát veheted, ugyanis nem várt kiadások leselkednek rád az év elején. Mindez az anyagi biztonságérzetedet nem fogja zavarni, de néhány kellemetlen percre azért így is számíthatsz.
A tavasz az együttműködés jegyében telik, amelynek köszönhetően munkakörülményeid jelentős javulást mutathatnak. Szerelmi életedre kihatással lehet kissé visszahúzódó természeted, de ha mered kimutatni azt, amit a másik iránt érzel, számtalan pozitív és erotikában gazdagabb időszakot élhettek meg. Anyagi helyzeted javulást mutat, ami mindenképpen jó hatással lesz a közérzetedre is.
Nyár elején munkahelyi feszültségek várhatók, amelyek leküzdése számos álmatlan éjszakát okozhat számodra. Az összetűzések kicsit megviselhetnek, ezért törekedj arra, hogy szabadságodat ekkorra ütemezd be, hogy minél távolabb kerülj a kellemetlen eseményektől. Ha sok közös programban veszel részt, az mindenképpen segít neked abban, hogy feltöltődj és új energiákkal vértezd fel magad.
Ősszel aztán megnő kockázatvállaló kedved. Ebben segít téged az Uránusz hatása is, így nyugodtabban vághatsz bele olyan dolgokba, amelyektől korábban kissé még ódzkodtál. Döntő szerepe lesz ebben a kommunikációnak is, amely segítségével gyorsabban és pontosabban haladhatsz előre ügyeiddel. A több munka és több kihívás serkentőleg hat majd rád. Ha a feladatok ellátásához továbbképzésekre van szükséged, ne habozz belevágni, mert később igen busásan megtérül majd a befektetésed.
Télen vonzerőd váratlan növekedést mutat, ezért eredményesebben tudsz majd kapcsolatokat kialakítani, illetve partneredet is újra és újra elbűvölni. Ez a kapcsolatotokban is pozitív változásokhoz vezethet. A költekezéseidet még a küszöbön álló fizetésemelésed ellenére is szorítsd a minimumra, nem az összeg nagyságával áll egyenes arányban a boldogságod. Az ünnepek mindenképpen a kikapcsolódásról szóljanak, mert csak így lesz energiád belevágni a következő, izgalmasnak ígérkező évbe.

Mérleg 2010 éves horoszkóp


Nyugodtan indul számodra a 2010-es esztendő, de azért az év folyamán számos változásra számíthatsz életedben, amelyek közül nem mindegyik lesz jelentős, azonban hosszú távon kihathatnak további életedre.
Még a tél folyamán tehetsz szert egy váratlan ismeretségre, amely segítségével a világnak egy egészen új oldalát ismerheted meg. Figyelj a helyes kommunikációra, mert a Szaturnusz és az Uránusz megnehezítheti e téren a dolgodat. A munkád során tenni akarásodnak köszönhetően nagyobb nehézségek nélkül sikerül véghezvinned elképzeléseidet.
Tavasszal a munkád során várható néhány, szerencsére pozitív változás, amely munkakörülmény javulással, előléptetéssel, vagy kisebb jutalom ígéretével kecsegtet téged. Fontos, hogy olyan emberekkel próbáld körülvenni magad, akikre nyugodtan támaszkodhatsz a munkád során. További meglepetésként váratlanul barátságot köthetsz egy olyan kollégáddal, akivel eddig viszonylag kevés szót váltottatok.
A nyár kedvező hatással lesz az emberi kapcsolataidra. Az új ismeretségek mellett sikerül majd elmélyítened meglévő barátságaidat, sőt, egy régen látott ismerőssel szokatlanul közel is kerülhettek egymáshoz. Vigyázz azonban arra, hogy ne a külsőségek alapján dönts, mert bár az első benyomás a legerősebb, mégis később komoly csalódás érhet, vagy éppen ellenkezőleg, azt dobod el magadtól, akire valóban szükséged van. Nyár végén szorosabbra fűzheted kapcsolatodat családtagjaiddal is.
Ősszel engedd előbújni kreatív hajlamaidat, mert egy új hobbi, vagy váratlan kikapcsolódási lehetőség fellebbentheti a fátylat számodra eddig ismeretlen, új oldaladról. Bár szereted a függetlenséget, mégis hajlandó leszel komoly kompromisszumokat kötni azzal, akiről úgy érzed, hogy ezt megérdemli. Fokozottan figyelj egészségi állapotodra, mert ezekben a hónapokban a megbetegedések kockázata meglehetősen magas lesz. Pénzügyekben javulás várható.
Tél közepén aztán váratlan gondok szakadhatnak a nyakadba, amelyek komolyabban is lehangolhatnak téged. Ne félj segítséget kérni azoktól akik szeretnek és akikre számíthatsz, mert velük könnyebben átvészelheted és feldolgozhatod a történteket. Az év végére aztán elsimulnak a gond felhői és az ünnepeket szeretetben és békében töltheted azokkal, akik igazán fontosak számodra.

Skorpió 2010 éves horoszkóp


Kreativitásod kerül előtérbe 2010-ben, amelyet remekül tudsz majd kamatoztatni a munkádban is és ezáltal egyre közelebb kerülsz céljaidhoz. Sok elismerés vár rád az idén, amelyet többek között precizitásodnak és kitartásodnak is köszönhetsz. Várhatóan nem ez az év lesz az, amikor lapátolni fogod a pénzt, de mindenesetre szűkölködés nem vár rád. Néhány váratlan kiadás azért fel fog merülni, de hála okos előretervezésednek gond nélkül fogod venni az eléd táruló akadályokat.
Az év elején az érzelmeidé lesz a főszerep, intenzíven és mélyen éled majd meg a dolgokat. Kissé érzékenyebb leszel a szokásosnál, de ha környezeted erre még időben figyelmezteted, nem várható komoly sértődés. Érzelmeid a párkapcsolatodat is uralják majd, fontosabbá válik számodra a romantika és az érzékiség.
Tavasszal aztán komoly lépésekre szánhatod el magad, aminek már éppen ideje volt. Ne féld ezeket meglépni, mert komoly támogatókra találhatsz. Természetesen a nagy döntések komoly belső feszültségeket is okozhatnak benned, amelyet nem lesz könnyű feloldanod. Ha közvetítő szerepet vállalsz valamiben, akkor ügyelj arra, hogy pártatlan maradj, különben könnyen magadra haragíthatod a feleket. Egy plusz bevételi forrás is megkörnyékezhet téged, ragadd meg a lehetőséget, hogy egy kis anyagi bevételhez juthass.
A nyár folyamán nyugodtan hagyatkozhatsz barátaid segítségére, veled lesznek abban, hogy megvalósítsd egy korábbi elképzeléseidet. Munkahelyeden szakmai elismerés várható, de maradj szerény, így év végén is emlékezni fognak arra, ki méltó a jutalomra. Nyári szabadságod alkalmával egy kisebb balesetre is számíthatsz, de ha gyorsan reagálsz és nem bagatellizálod el a problémát, maradandó sérülés, vagy heg nélkül kerülsz ki a dologból.
Ősszel egy visszautasíthatatlan ajánlattal kísérthetnek meg, de maradj meg a rád jellemző óvatosságnál. Lebegjen a szemed előtt a jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok örök igazsága. Lehet, hogy lesznek akik furcsán néznek majd rád, de az idő téged fog igazolni. Ha változtatni szeretnél életmódodon, vagy végleg abbahagyni egy káros szokást, akkor ennek most jön el az ideje, mert ez az elhatározásod most tartós eredménnyel kecsegtethet.
Mivel nem félsz az új helyzetektől, ezért tél elején is megtalálod azt a lehetőséget, amelybe érdemes energiát és némi pénzt is befektetned. Hallgass a megérzéseidre, amelyek most sem fognak cserben hagyni. Az ünnepek családi körben, nyugalomban telnek, bár egy régi titokra azért fény derülhet.

Nyilas 2010 éves horoszkóp


A függetlenségre és a szabadságra való törekvés jellemzi majd ezt az évedet még akkor is, ha munkahelyeden és párkapcsolatodban a lehető legjobban is mennek a dolgok. Ebből várhatóan lesz majd néhány nézeteltérésed, de egy kis kompromisszumkészséggel gond nélkül át tudsz lendülni majd a nehezebb időszakokon.
Tavasszal feléledhet benned a kockázatvállalási hajlam, de jobban teszed, ha kivételesen kicsit lassítasz a tempón és nem döntesz elhamarkodottan. A fölös energiákat inkább vezesd le valahol máshol, szervezz magadnak izgalmas programokat és tölts sok időt baráti társaságokban. A munkádban figyelj oda arra, hogy ne vállald túl magad, és a sok félbehagyott feladat helyett inkább csinálj meg kevesebbet, azt viszont a precizitás jellemezze.
Nyáron szeretnél kicsit változtatni, már ami a munkádat illeti. Vagy álláshirdetéseket böngészel majd a neten, vagy előrelépési lehetőségeket keresel a cégnél, esetleg változatosabb feladatokat vállalsz el a megszokott monotonitás helyett, de ha ezek közül egyik sem kecsegtet igazi megoldással, lehet, hogy csak az asztalodat rendezed át kissé. Ha döntesz, mindenképpen a megfontoltság vezéreljen, mert jobban jársz, ha inkább vársz kicsit és nem kardoskodsz okvetlenül a változás mellett. Ha mindenáron változtatni szeretnél, akkor keresd meg magadban azokat a tulajdonságokat amelyekkel nem vagy kibékülve és dolgozz azon, hogy jobb és még szerethetőbb ember legyél.
Ősszel ugyanis remek lehetőségek bukkanhatnak fel az életedben és a korábbi türelmességednek beérhet a gyümölcse épp akkor, amikor már nem is számítottál semmi jóra. Szerencsére remekül tudsz alkalmazkodni a változásokhoz, és ennek a remek tulajdonságodnak most komoly hasznát fogod venni. Életviteledben ne ess túlzásokba, mert annak egészséged láthatja kárát.
A tél elején legyél elővigyázatos a kapcsolatok területén és ne kockáztass semmit a pillanatnyi örömökért. Húzódj kicsit háttérbe az emberi kapcsolataidban, és ideiglenesen add át a vezető szerepet másoknak. Ez mindenkire nagyon jó hatással lesz majd. Az év végi időszak aztán ismét nyugalommal kecsegtet téged és sok kellemes meglepetés vár majd rád a fa alatt és azon túl is.

Bak 2010 éves horoszkóp


2010-ben is fontos szerepet játszik majd életedben a munka és a karrier, bár az év elején ezek a dolgok némiképp háttérbe szorulnak. Túlságosan szigorú lehetsz önmagaddal szemben és feleslegesen gyakorolsz bűntudatot. Nyiss inkább mások felé, mert ha nem is mondják ki, de szükségük van rád és szeretnek téged. 2010 folyamán egy ingatlanügy van kilátásban, ha adni, venni, cserélni, vagy befektetni akarsz, ez az év igazán remek lehetőségeket nyújthat számodra.
Érzelmes típus vagy ugyan, de tavasszal nem mindig fogod tudni kimutatni az érzelmeidet, mivel más problémák annyira elvonhatják figyelmedet, hogy mellőzheted kissé azokat, akik fontosak számodra. Sebezhetőnek és kiszolgáltatottnak érezheted magad, pedig nincs okod komoly aggodalomra, hullámvölgyek mindig vannak. Ne tegyél meggondolatlan lépéseket, mert ezzel veszélybe sodorhatod kapcsolataidat. Sok, aprólékos munka vár rád a munkahelyeden, de ha ezeken túljutsz, akkor később a kihívásokban gazdag feladatok is megtalálnak téged.
Nyáron a munkahelyi ügyeid kerülnek előtérbe, több munka várható, amelyet azonban nem biztos, hogy rövid távon is honorálnak számodra anyagilag. Ne tedd ezt most szóvá feletteseidnek, mert később, amikor a cégügyek már jobban állnak, nem fognak elfelejtkezni rólad. A nyaralásod idén nem lesz fényűző, de rá fogsz jönni, hogy egy kis körültekintéssel, akciós vagy közeli utakkal is meseszép pihenést intézhetsz magadnak.
Ősszel aztán kiemelten élvezheted mások támogatását, főként erkölcsileg és bátorításban tudhatsz magad mellett másokat. Segítségükkel aztán komoly magánéleti és munkahelyi sikereket is magadénak tudhatsz majd. Meg kell nyílnod azok előtt, akik fontosak számodra, mert csak így nyerheted el maximálisan a bizalmukat. Ne feledd, meg kell dolgoznod azért, hogy kapcsolataid gördülékenyen működhessenek.
A tél folyamán végre lehetőséged nyílhat arra, hogy megváltoztasd másokban a rólad kialakult képet, ehhez azonban szükséged lesz egy nemes gesztusra, ami nem biztos, hogy könnyű lépés lesz számodra. Nem minden alakul majd úgy, ahogy azt te szeretted volna, de végül nem várt sikereket és bevételeket jósolnak számodra a csillagok.

Vízöntő 2010 éves horoszkóp


A családi kapcsolatok kerülnek előtérbe számodra 2010-ben, amelyek maguk mögé szorítják más emberi kapcsolataidat és a munkádat is. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen csak te tudhatod, hogy mi a legfontosabb számodra. Karrieredben komoly változások várhatók, új feladatokkal teljesen új irányba terelheted az életed. Kisebb aggodalommal indul számodra ez az év, de szerencsére gyorsan kiderül, hogy csupán vaklármáról van szó, nincs okod semmi nyugtalanságra. Ez az eset közelebb hozhat téged azokhoz, akik a legközelebb állnak hozzád és összekovácsolja a kapcsolatotokat is.
A tavasz egy nagy energiabombát talál személyedben, ugyanis elsöprő erejű lendülettel veted bele magad a dolgok sűrűjébe és számodra nem fog létezni semmi lehetetlen. Talán többet is vállalhatsz magadra, mint az valójában egészséges lenne. Szinte magad sem tudod hogyan, de több embernyi erővel rendelkezel és mindent véghezviszel, amibe csak belevágsz.
Nyáron kicsit vissza kell venned a tempóból, valaki ugyanis megpróbál téged hátráltatni ügyeidben és komoly fejfájást okozhat tetteivel. Persze téged sem kell félteni, szabadságvágyad minden erejével fogsz küzdeni igazadért és fáradozásodnak meg is lesz a gyümölcse. Az ellenfél takarodót fúj, te pedig nyugodtan hátradőlve élvezheted a megérdemelt sikert. Pénzügyeid is végre fellendülni látszanak.
Az ősz nagy részben az érzelmekről fog szólni számodra, amely nagyon jót fog tenni nemcsak a kapcsolataidnak, de önmagadnak is. Ez kicsit a befelé fordulás időszaka is lesz, és bár alapvetően nem lesz túl sok időd magaddal foglalkozni, mégis megtalálhatod a lelki nyugalmadat és békédet. Bár inkább a háttérbe vonulsz mégis sikerül lenyűgöznöd néhány embert különleges és egyedi elképzeléseiddel.
Az év végére kicsit elfáradsz, ami nem is lesz csoda egy ilyen év után. Kicsit foglalkozz a pénzügyeiddel, készíts számvetést és tervet a következő időszakra. Szakíts arra időt, hogy egy kicsit pihenj és bátran kérj segítséget, ha valamivel nem, vagy csak nehezen boldogulsz. Így biztosíthatod magadnak és szeretteidnek a megérdemelt nyugodt ünnepeket.

Halak 2010 éves horoszkóp


2010-ben egészen új területek nyílhatnak meg előtted szakmai téren, miközben pozíciód szinte bebetonozottnak tűnik. Nagy energia befektetésre lesz szükséged, de ez ösztönözni fog téged arra, hogy jól oszd be a feladataidat és az értük kapott jövedelmeket is. Nehéz, gondokban elég gazdag, de végül megnyugvásban végződő év áll előtted. Év elején fokozottan ügyelj egészségi állapotodra, fordíts figyelmet a megelőzésre és a megtartásra is.
Tavasszal felelősségteljes feladatok elé nézel, ezért nagyon fontos számodra, hogy mindent alaposan átgondolj, mielőtt elvállalod a munkát. A rosszul sikerült tervezés ugyanis végzetes eredményekkel is járhat. Ha azonban kellően körültekintően cselekedtél, akkor nem csak szakmai-, hanem nagyon komoly anyagi sikerek is várhatók. Ne feledd, a visszafogottság és a megfontoltság most nagy erény lehet a számodra.
Nyáron azután háttérbe szorulnak a munkahelyi feladatok és a pihenés, valamint a család veszi át a főszerepet. Régóta húzódó problémák végére kerülhet pont és bár nem biztos, hogy minden a te elképzeléseid szerint zajlik majd, mégis a végeredmény a te érdekeidet is nagymértékben szolgálja. Ehhez azonban szükség lesz a kompromisszum készségedre is és arra, hogy vissza ne, mindig csak előre figyelj.
Ősszel ismét beleveted magad a feladatokba és hála az időnként felmerülő önfejűségednek, többször egyedül is maradhatsz az eredetileg csapatmunkának induló feladatokban. Mivel azonban nem csak akaratoskodni, de dolgozni is tudsz, így is végezni fogsz a többembernyi feladattal. A munkád révén viszont előfordulhat, hogy találkozol valakivel, aki aztán később társad lesz az élet rögös útjain. Az önbizalmadra mindenképpen szükséged lesz, hogy az értékes kapcsolatot ne csak megszerezni, de megtartani is tudd.
Romantikus álmaid aztán a hosszú esték eljövetelével előtérbe kerülnek és képzeletedben csodás helyszíneken csodás helyzeteket élhetsz át. A valóság azonban nem mindig tündérmese, mégis sokkal jobban jársz, ha álomvilág helyett inkább leszállsz a földre és a kevésbé rózsás, de mégis valódi életeddel foglalkozol és megpróbálod az adott szituációból kihozni a legtöbbet. Az év végén már több időt fordíthatsz a lazításra és pihenésre, amelyre aztán egy fergeteges szilveszteri bulival tehetsz pontot.

Rendszeresen frissülő horoszkópok:


Szex horoszkóp

Éves horoszkóp

Heti horoszkóp

Napi horoszkóp